Annonse

– MGP senket skuldrene mine


Foto: Chris Norm

Josefin Winthers musikalske kyndighet ble omfavnet i hele Norge da hennes fetter sang Silent Storm og representerte hjemlandet i Eurovision Song Contest. Nå er hun ute med nytt album, innrømmer gladelig at MGP lever med henne videre.

– Jeg er fortsatt veldig stolt av Silent Storm. Og i Se & Hør er jo denne merkelappen fortsatt med meg. MGP-Josefin! Men spøk til side; på en måte var det veldig annerledes å lage et album etter den kommersielle suksessen for noe jeg selv hadde laget, forteller Winther.

– Jeg har holdt på som artist ganske lenge. Suksessen forandret noe i meg. Skuldrene senket seg, og presset etter å ha en appell gjorde meg friere til å gjøre det jeg har lyst til.

– Og nå har du gjort det du vil ha lyst til?

– Ja! Og nå har det kommet en anmeldelse, og den var så fin. Den viste at jeg fikk frem det jeg ville ha frem.

– Terningkast fire?

– HAHA! Nei, det var faktisk ikke terningkast, men det var så mange fine og gode ord som viste at jeg fikk frem det jeg ville.

– Som musiker er du jo avhengig av feedback fra verden?

– Nettopp.

– Konsert på Hos Naboen og greier!

– Ja, og hva er det med det stedet? Hva skal jeg si? «Konsert PÅ Hos Naboen», eller kan jeg si «konsert Hos Naboen»?

– Jeg tror du kan få si det også.

– Hvis jeg noensinne starter et utested, så skal det hete «En Smell».

Hør Josefin med band spille låta It’s A Lie på direkten.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer