KRS247.no

Henter værvarsel...

– MGP senket skuldrene mine

Josefin Winthers musikalske kyndighet ble omfavnet i hele Norge da hennes fetter sang Silent Storm og representerte hjemlandet i Eurovision Song Contest. Nå er hun ute med nytt album, innrømmer gladelig at MGP lever med henne videre.

– Jeg er fortsatt veldig stolt av Silent Storm. Og i Se & Hør er jo denne merkelappen fortsatt med meg. MGP-Josefin! Men spøk til side; på en måte var det veldig annerledes å lage et album etter den kommersielle suksessen for noe jeg selv hadde laget, forteller Winther.

– Jeg har holdt på som artist ganske lenge. Suksessen forandret noe i meg. Skuldrene senket seg, og presset etter å ha en appell gjorde meg friere til å gjøre det jeg har lyst til.

– Og nå har du gjort det du vil ha lyst til?

– Ja! Og nå har det kommet en anmeldelse, og den var så fin. Den viste at jeg fikk frem det jeg ville ha frem.

– Terningkast fire?

– HAHA! Nei, det var faktisk ikke terningkast, men det var så mange fine og gode ord som viste at jeg fikk frem det jeg ville.

– Som musiker er du jo avhengig av feedback fra verden?

– Nettopp.

– Konsert på Hos Naboen og greier!

– Ja, og hva er det med det stedet? Hva skal jeg si? «Konsert PÅ Hos Naboen», eller kan jeg si «konsert Hos Naboen»?

– Jeg tror du kan få si det også.

– Hvis jeg noensinne starter et utested, så skal det hete «En Smell».

Hør Josefin med band spille låta It’s A Lie på direkten.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/200002250″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]