Annonse

Lionel Richie og Marion Raven


Marion Ravn. Foto: Glenn Th. Faannessen

Marion Ravn, som hun egentlig heter, er på to turneer om dagen. I går varmet hun opp for Lionel Richie i Tyskland, i kveld er det Buen Kulturhus med Marion i fokus.

– Jeg har faktisk ikke fått snakket med ham. Han er sånn at han kommer like før han skal på scenen. Da står jo jeg på scenen. Så går jeg av, og da går han på. Da blir det vanskelig, forteller Marion til KRS247.no.

Hun har akkurat landet på Kjevik etter å ha fløyet inn fra Tyskland. I kveld står hun på scenen i Buen Kulturhus.

– Vi dro veldig tidlig i dag morges, og så var det ei dame som snakket hele flyturen ved siden av meg. Da fikk jeg ikke sove da heller, så akkurat nå er jeg litt trøtt, smiler artisten med de mange store navnene på CV-en.

Gamle helter

Marion har etter hvert jobbet med mange gamle storheter. Meat Loaf, Nikki Sixx fra Mötley Crüe og nå Lionel Richie. Hun vet ikke helt hvorfor det har blitt sånn.

– Det har liksom blitt det. Vet ikke helt hvordan det skjedde. I går var jeg på Scorpions-release. De feiret 50 år som band.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar