KRS247.no

Henter værvarsel...

Lionel Richie og Marion Raven

Marion Ravn, som hun egentlig heter, er på to turneer om dagen. I går varmet hun opp for Lionel Richie i Tyskland, i kveld er det Buen Kulturhus med Marion i fokus.

– Jeg har faktisk ikke fått snakket med ham. Han er sånn at han kommer like før han skal på scenen. Da står jo jeg på scenen. Så går jeg av, og da går han på. Da blir det vanskelig, forteller Marion til KRS247.no.

Hun har akkurat landet på Kjevik etter å ha fløyet inn fra Tyskland. I kveld står hun på scenen i Buen Kulturhus.

– Vi dro veldig tidlig i dag morges, og så var det ei dame som snakket hele flyturen ved siden av meg. Da fikk jeg ikke sove da heller, så akkurat nå er jeg litt trøtt, smiler artisten med de mange store navnene på CV-en.

Gamle helter

Marion har etter hvert jobbet med mange gamle storheter. Meat Loaf, Nikki Sixx fra Mötley Crüe og nå Lionel Richie. Hun vet ikke helt hvorfor det har blitt sånn.

– Det har liksom blitt det. Vet ikke helt hvordan det skjedde. I går var jeg på Scorpions-release. De feiret 50 år som band.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/192103411″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]