Annonse

Lever ut guttedrømmen


Foto: Felix Wey

For 21 år siden troppet Chris Pettersen opp på sirkusplassen i Ås med et spørsmål til sirkusdirektør Arild Arnardo. Han ville opptre på slakk line og etter å ha imponert Arnardo med sine ferdigheter, har han ligget i hard trening og etter suksessen i «Norske Talenter» er han endelig på plass i manesjen igjen.

– Da jeg var liten så jeg en linedanser og ble veldig interessert i det. Så etter at jeg begynte med linedans, måtte det bare bli en sirkusartist av meg, sier Pettersen til KRS247.

Chris Pettersen og Are Arnardo (Foto: Alf Otto Fagermo)

Chris Pettersen og Are Arnardo (Foto: Alf Otto Fagermo)

Han er en av nykommerne på årets plakat til Cirkus Arnardo som er på det første besøket denne sesongen i Kristiansand nå i påsken, men Are Arnado tror ikke ferien påvirker besøkstallene mye.

– Jeg tror ikke alle har stukket til fjells, men kommer inn til oss for å oppleve live underholdning, sier Arnardo som har plassert seg ganske strategisk denne gangen.

De er nemlig plassert like ved Travparken og har Dyreparken på den andre siden av veien. Likevel er det foran cirkuset dyrevernerne demonstrerer.

– Det er ganske merkelig at det er akkurat oss de skal demonstrere mot. For hos oss er jo dyrene best overvåket. De er under oppsyn så å si 24 timer i døgnet og bortsett fra lama har vi helt vanlige husdyr som hund, katt og hest med oss, sier Are Arnardo som begynner å bli mektig lei at dyrevern alltid er et tema når det kommer til cirkus.

I fjor kunne Arnardo smykke seg med at de var det eneste sirkuset på veien. Det er også tilfellet foreløpig i år, men iløpet av sesongen vil to gamle kjente gjenoppstå.

– Ja, Cirkus Agora skal prøve seg igjen med nysirkus og så skal Cirkus Zorba også komme tilbake igjen, men enn så lenge er vi det eneste sirkuset på veien, sier Are Arnardo.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer