Annonse

Lek med improvisasjon


Foto: Helge Martin Markussen

Hver mandag inviteres alle til å lege med improteater på Haandverkeren i sentrum. Her øves det for en månedlig forestilling på samme sted. Og skal vi tro Maria Elise Thorkildsen og Maria Karin Tandberg er dette mye lek, og moro. 

– Improteater er rett og slett at vi står på en scene og spiller ut forskjellige hendelser, og ser om det blir morsomt, forteller Maria Elise Thorkildsen.

Det er ikke veldig store forskjeller på Teatersport og Improteater, annet enn at det kanskje er mer et større individuelt  konkurranseaspekt.

– De to går hånd i hånd, så årsaken til at man har to forskjellige grener er for å ha en større variasjon.

Spontanitet

Det er viktig å være nåde lyttende og spontan om man skal lykkes innen sjangeren som virkelig har begynt å ta seg opp.

Gruppen Bare Flaks spiller for fulle hus hver søndag, men med dette har alle mulighet til å være med å leke

– Vi bryter jo noen grenser, så det er jo litt skummelt for noen. Men, når alt kommer til alt så er det bare moro, sier Thorkildsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar