Annonse

Landeplagere til Måka


OnklP & De Fjerne Slektningene er klare for Måkeskrik 2015.

Onkl P & De Fjerne Slektningene er den siste bookingen til årets Måkeskrik, og dermed er festivalens program fullt. Fra før er Motorpsycho og Comet Kid blant trekkplastrene.

Anette Bylund og Robert Pantel. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Anette Bylund og Robert Pantel. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– «Slekta» er en perfekt booking for oss. Vi har alltid hatt som mål å booke band som er bra på scenen. Det har vært «Måkas» baktanke hele veien, forteller frivilligansvarlig og prosjektleder Anette Bylund.

Robert Pantel er en del av bookingteamet til festivalen, og mener programmet er godt skrudd sammen.

– Vi har mye bredde som lager to flotte dager. Musikk man kan drømme til, kysse til og rocke til. Dette er ikke bare en løs samling med band som er gode, men et program som er bredt og godt, sier Pantel til KRS247.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer