KRS247.no

Henter værvarsel...

Lager lynnedslag inne

Andreas Wahl advarer folk med pacemakere om å ikke sitte for nær scenen når han inviterer til «Elektrisk» inne på Kilden i kveld. Han ga til og med erfarne scenearbeidere en støkk under opprigging til arrangementet.

– Jeg har vært borte for å sørge for at vi har nok med strøm inn i huset til å drive teslaspoler, noen maskiner som lager innendørs lyn og det har nok aldri vært på Kilden eller i Mandal før og kommer nok ikke til å være der igjen på noen tiår heller vil jeg tro. Det er noe rart med å på en måte temme naturkreftene og bringe lynet inn. Det er noe som jeg liker og som er gøy da, sier Wahl til KRS247.

Han er kanskje mest kjent fra «Folkeopplysningen» og «Med livet som innsats» og under showet han reiser rundt med, blir det ikke mindre farlig.

Foto: Alf Otto Fagermo

– Jeg er min egen HMS-ansvarlig, så hvis jeg stryker med eller hvis hjertet mitt stopper, som er det jeg er redd for, så må noen andre overta. Og da har jeg heldigvis med meg teknikere som har opplæring på hjertestarter. Og skulle da hjertet mitt stoppe på grunn av støt, så vil jeg få et nytt støt gjennom kroppen for å starte det. Jeg synes det er noe fint ved at strømmen kan ta liv, men den kan også gi deg livet tilbake igjen, forteller Andreas Wahl.

I tillegg til teslaspoler som vil skape lyn inne, blir også kroppen hans satt på andre prøver.

– Jeg har tenkt til å bade med en høyspentledning slik at gnister står ut av noen av mine organer. Jeg lover publikum en bokstavelig talt hårreisende opplevelse. De skal få kjenne strømmen litt på kroppen selv. Og jeg har noen anbefalinger til de som kommer. Hvis du har lyst til å være med på noe gøy, så vask håret ditt før du kommer hvis du har litt lengde på håret, slik at du har et nyvasket og tørt hår. Det er en god forutsetning for en fin kveld, sier Wahl.

Hør mer her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/311706845″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]