Annonse

Kritikerrost artist til Trashpop


Foto: PROMO

Etter flere måneder i Norge, er Luke Elliot i ferd med å vekke interesse hos flere og flere. I kveld står han på scenen for Trashpops publikum.

– I dag er en fin dag, sier Elliot.

Hans siste album, «Dressed For The Occation», fikk i dag terningkast 6 i Dagbladet. Han vil gi mye av æren til produsenten John Agnello, som har produsert Turbonegro og Madrugada blant annet.

– Han er helt utrolig!

Når han skal plassere sin egen musikk i landskapet, så ender han opp med å svare Rock’n’Roll. I det siste har han fått smaken for mye norsk musikk, både Ida Jenshus og Madrugada står på spillelistene.

– Jeg hører mye på norsk musikk, men jeg skjønner ikke hva de synger på norsk. Jeg fanger likevel opp stemningene og tonene. Likevel føler jeg meg som en idiot når jeg hører på norskspråklig musikk, sier Elliot.

Hør Lukes siste single i akustisk format i Radio Sørs studio.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer