Annonse

Kommer tilbake til Kristiansand


Pressebilde av Dag Sørås

Standup-komikeren Dag Sørås vender tilbake til Sørlandet i høst for å gi studentene en forsmak på nytt materiale som blir en del av et helaftens show som har premiere i februar.

Østsia får besøk av Sørås den 25. august, mens han besøker Bluebox først 24. november.

«Det som kjennetegner Dag på scenen er brutal ærlighet, både ovenfor seg selv og sitt liv, men også mot verden rundt seg. Med dagsaktuelt og samfunnsrefsende materiale er han nok ikke et soleklart førstevalg for et lite firma som er glad i rød nese og parodier, men for de som blir med inn i hans univers er han skarp, givende og veldig morsom», står det blant annet i pressemeldingen fra Studentorganisasjonen i Agder (SiA).
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer