Annonse

– Jeg ville kanskje ikke si sleivspark


Foto: Alf Otto Fagermo

Olav Grendstad personifiserer både kommuner og fylker når regionreform, kommunereform og andre større og mindre hendelser på Agder blir presentert på en helt spesiell måte over to halvtimer på Ny-Hellesund i sommer.

– Jeg mener jeg skyter rett i vinkelen, det er et angrep på reformiveren og overivrige politikere når de skal lage storby og reformere og slå sammen og dure på, sier Grendstad til KRS247.

Han viser til at Søgne og Songdalen budstikkes anmelder, som forøvrig var den eneste som ble invitert til premieren 28. juni, har «Noen sleivspark må en tåle» i overskriften på sin anmeldelse.

– Jeg spiller noen karakterer også spiller jeg noen kommuner. Jeg spiller liksom de sju kommunene i Knutepunkt Sørlandet også personifiserer jeg også landets 19 fylker og spiller de opp i mot hverandre, forteller Olav Grendstad videre.

Han innrømmer at noen fylker er litt vanskeligere enn andre.

– Det er jo de østlandsfylkene, de er jo vanskelige, fordi det er noe med dialekten. For meg høres det liksom litt likt ut, sier Grendstad.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer