KRS247.no

Henter værvarsel...

– Jeg måtte jo bare si ja

De siste 24 timene har vært hektiske for Lisa Børud som ble hentet inn som superreserve for Hanne Krogh som tirsdag morgen ble hasteinnlagt på sykehus med det som trolig er en allergisk reaksjon.

– Det har vært en del tekster og en del som må planlegges, men jeg håper det er i havn til konserten, sier Børud til KRS247.

Hun fikk vite om at hun måtte steppe inn for Krogh på onsdag og var faktisk førstevalget. Børud måtte jo bare si ja og er kjent for å kunne ta utfordringer på strak arm. Men hun kjenner presset.

– Jeg kommer nok til å kjenne på nervene når konserten kommer, men akkurat nå så er jeg litt sånn åpen og vil finne ut hva de vil og jeg satser på at det kommer til å gå bra. Jeg må bare ta det som det kommer og det viktigste er jo at man har det gøy og at man utstråler glede, sier den tidligere Stjernekamp-deltakeren.

Men det å skulle synge «Sonjas sang til julestjernen» blir ikke lett.

– Det er jo en sang man har veldig mye forhold til og det er jo hennes [Hannes] stemme som lager den stemningen, og mamma bare sier at «du må synge sånn og sånn, for det er en av mine yndlingssanger» og jeg bare «oi, her er det mye press,» forteller Børud som likevel tror folk vil få en flott konsertopplevelse sammen med Kristiansand Operakor, Tata Vega og Thomas Ruud von Bülow.

Hør mer her.

PS! Hanne Krogh blir, ifølge manager og ektemann Trygve Sundbø, utskrevet av sykehuset tidsnok til å fortsette turnéen «Hannes Julestjerner» i Larvik fredag.