KRS247.no

Henter værvarsel...

– Jeg har faktisk ikke sett «Frost»

På onsdag var det premiere på «Snødronningen» på Kilden Teater- og konserthus. Dette er basert på den samme fortellingen som Disney-filmen fra 2013, «Frost», en film som Jon Arne Arnseth har liten kjennskap til.

– Jeg har bare hørt låta fra filmen, som vi jo også har med i stykket. Det er jo H.C. Andersens originale, spøker Arnseth til KRS247.

Jon Arne Arnseth (Foto: Alf Otto Fagermo)

Jon Arne Arnseth (Foto: Alf Otto Fagermo)

Han spiller rollefiguren Kay i stykket og det er en rolle Arnseth kjenner seg igjen i.

– Kay er en gategutt 12 år og er glad i alt som er vakkert og lar seg lett forføre, noe som også er grunnen til at han blir forført av snødronningen og jeg er også veldig glad i alt som er vakkert og kan fort bli forført og betatt, så jeg kjenner meg absolutt igjen, sier skuespilleren som har hektiske dager også når det er spillefri.

– Jeg har en jobb i Oslo og har jobbet blant annet med mye reklame tidligere og nå sist har jeg lest inn stemmer på Telia-reklamene, sier Arnseth som håper på at han nå blir gjenkjent.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/294202604″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]