Annonse

– Jeg har faktisk ikke sett «Frost»


Ingrid Klem (til venstre) og Jon Arne Arnseth (til høyre) er blant de som spiller i «Snødronningen» - Foto: Kilden

På onsdag var det premiere på «Snødronningen» på Kilden Teater- og konserthus. Dette er basert på den samme fortellingen som Disney-filmen fra 2013, «Frost», en film som Jon Arne Arnseth har liten kjennskap til.

– Jeg har bare hørt låta fra filmen, som vi jo også har med i stykket. Det er jo H.C. Andersens originale, spøker Arnseth til KRS247.

Jon Arne Arnseth (Foto: Alf Otto Fagermo)

Jon Arne Arnseth (Foto: Alf Otto Fagermo)

Han spiller rollefiguren Kay i stykket og det er en rolle Arnseth kjenner seg igjen i.

– Kay er en gategutt 12 år og er glad i alt som er vakkert og lar seg lett forføre, noe som også er grunnen til at han blir forført av snødronningen og jeg er også veldig glad i alt som er vakkert og kan fort bli forført og betatt, så jeg kjenner meg absolutt igjen, sier skuespilleren som har hektiske dager også når det er spillefri.

– Jeg har en jobb i Oslo og har jobbet blant annet med mye reklame tidligere og nå sist har jeg lest inn stemmer på Telia-reklamene, sier Arnseth som håper på at han nå blir gjenkjent.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer