KRS247.no

Henter værvarsel...

– Jeg er blitt en gammal rass

Som 45-åring har den rutinerte standupkomikeren Christer Torjussen blitt lik sine foreldre. Det til tross for at det var noe han aktivt gikk inn for å ikke bli.

– Man slipper ikke unna! Når man bikker 40+, går alt nedover. Alt går tilbake, og man begynner å jogge fordi man er redd for å dø, forteller Torjussen.

Han har nå fått et virkelig innblikk i den berømte midtlivskrisen.

– Jeg spiser mye sunnere og orker ikke å gå på fest lenger, og har blitt en gammel rass. Jeg er blitt mine egne foreldre, og det er jo bare trist!

Gjensyn med et bygg

Han har sett frem til et spesielt gjensyn. Den gamle rutebilstasjonen må han besøke.

– Må innom! Må innom og se. Jeg håper ikke de har ryddet vekk ansamlingen av lunsj i det ene hjørnet. Jeg er spent på hvilke tiltak som er gjort siden sist, og regner med at de er få, sier Torjussen til Radio Sør.

– Hvordan er livet som omflakkende humorist?

– Vi nordmenn er ganske like. I kveld er det studenter som er mottakelige som gruppe. På pinsemenigheten hadde jeg nok måttet moderere meg. De har aldri spurt meg, og jeg har en mistanke om hvorfor.

Hør hele intervjuet her, hvor Torjussen tar et oppgjør med gamle gubber i humor-Norge.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/196669179″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]