Annonse

Ingen Michael Jackson-hyllest i november


Slik kunne det ha sett ut på Kilden i november. - Foto: Flickr.com

Den planlagte forestillingen «His Story – Michael Jackson» som skulle blant annet besøke Kilden den 13. november er avlyst.

I følge Eriksson Music skal årsaken være sviktende billettsalg. Arrangør Anders Eriksson sier til Stavanger Aftenblad at av ti konserter på turnéen var det bare i Stavanger de opplevde godt billettsalg.

– Sju kulturhus solgte veldig dårlig og derfor ble det umulig å gjennomføre turnéen. Jeg beklager dette, sier han til avisen.

I følge plakaten skulle fem dansere, fem sangere og fem bandmedlemmer fra blant annet West End sørge for et perfekt iscenesatt og koreografert show for å gi den ultimate hyllesten til kongen av pop.

Kildens billettkontor opplyser overfor KRS247 at alle som har kjøpt billett vil selvfølgelig få disse refundert.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer