Annonse

– Hver eneste sang er et eget lite kunstverk


Hanne Krogh og Marianne Antonsen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Når Hanne Krogh og Marianne Antonsen, for å nevne noen, gjester Kristiansand og Kilden med forestillingen World of Music, er det for å ta de låtene mange nok har avskrevet som «bare enda en kjærlighetssang» og løfte frem historien som ligger bak.

– Vi snakker litt om den opplevelsen av at musikk nærmest bare blir kastet over hodet ditt og du nesten drukner av det. Vi håper jo at gjennom å løfte opp noen av de små historiene vi har valgt at folk kan bli litt mer oppmerksomme og begynne å lytte, sier Antonsen til KRS247.

Antonsen er kjent som «den eneste kvinnelige bassen» i norsk musikk, og er på mange måter den rake motsatsen til sin makker, Hanne Krogh.

– Vårt vennskap er en ren arbeidsseier fra min side, ler Krogh.

Hun forteller at Antonsen ikke var den mest tolerante på scenen, noe Antonsen kjapt bekrefter.

– Jeg hadde ikke verdens største behov for små, lyse, blide sangerinner i livet mitt, heller. I et kvart århundre har vi vært venner nå, sier Antonsen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer