KRS247.no

Henter værvarsel...

– Hver eneste sang er et eget lite kunstverk

Når Hanne Krogh og Marianne Antonsen, for å nevne noen, gjester Kristiansand og Kilden med forestillingen World of Music, er det for å ta de låtene mange nok har avskrevet som «bare enda en kjærlighetssang» og løfte frem historien som ligger bak.

– Vi snakker litt om den opplevelsen av at musikk nærmest bare blir kastet over hodet ditt og du nesten drukner av det. Vi håper jo at gjennom å løfte opp noen av de små historiene vi har valgt at folk kan bli litt mer oppmerksomme og begynne å lytte, sier Antonsen til KRS247.

Antonsen er kjent som «den eneste kvinnelige bassen» i norsk musikk, og er på mange måter den rake motsatsen til sin makker, Hanne Krogh.

– Vårt vennskap er en ren arbeidsseier fra min side, ler Krogh.

Hun forteller at Antonsen ikke var den mest tolerante på scenen, noe Antonsen kjapt bekrefter.

– Jeg hadde ikke verdens største behov for små, lyse, blide sangerinner i livet mitt, heller. I et kvart århundre har vi vært venner nå, sier Antonsen.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/250016134″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]