Annonse

Hun skal dirigere symfoniorkesteret


Foto: Simon Fowler

Kristiansand symfoniorkester har sett til Frankrike når de skulle finne sin nye sjefsdirigent etter Giordano Bellincampi.

Nathalie Stutzmann er en internasjonalt hyllet musikkpersonlighet som kombinere karrierende som sanger med sitt stadig voksende verdensrennomé som dirigent. Hun er 1. gjestedirigent for RTÉ National Symphony Orchestra of Ireland i Dublin og Associate Artist med the Sao Paulo State Symphony Orchestra.

Ifølge en pressemelding fra symfoniorkesteret skal hun ha blitt imponert av orkesteret, ikke bare av den tekniske kvaliteten, men også av musikernes engasjement og besluttsomme vilje til å skape musikk sammen.

– Følelsen min var at dette er et orkester jeg så absolutt gjerne vil arbeide ofte med i fremtiden, sier Nathalie Stutzmann i pressemeldingen.

Hun overtar som ny sjefsdirigent høsten 2018.




Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer