KRS247.no

Henter værvarsel...

– Helt avhengig av bussen

I likhet med hovedpersonen «Molly» er Ingrid Klem sitt forhold til buss ganske nært. Hun er fornøyd med at det går buss til og fra Gimlekollen, men skulle selvsagt ønsket de gikk oftere. Fra og med i kveld skal hun snakke en time om buss på Kilden.

– Det er veldig mange elementer i stykket jeg kjenner meg igjen i. Det er en veldig menneskelig karakter og det er en ting som jeg tror mange vil kjenne seg igjen i. Og det er at når du ikke har det så bra, så lurer du på hva du skal gjøre, sier Klem til KRS247.

Som generalprøver flest gikk det ikke helt som smurt, men hun opplevde en veldig spesiell respons fra publikum.

– Det var en seniorforestilling med en full sal. Men jeg var ikke helt forberedt på at spesielt damene responderte veldig på det jeg sa. Så da jeg åpnet med en trist monolog om å bli dumpa og ha en utro kjæreste og oppleve dette bruddet, så satt de i salen og uffet og svarte på alt det jeg sa. Det var som å fortelle en bestemor noe trist og at hun på en måte satt og sukket med deg. Det var veldig koselig, sier Ingrid Klem lattermildt.

På en annen visning opplevde hun at det satt mange bussjåfører i salen som var helt enig i mye av det de kunne kjenne seg igjen i.

– For eksempel dette med at det er vanskelig å si takk til bussjåføren når du går av bussen fordi utgangen er midt i. Du kan ikke akkurat stå der bak og skrike frem til ham, forklarer hun.

Ingrid Klem har premiere på «Kjærlighetsbrev til kollektivtrafikken» på Kilden i kveld kl. 19:30.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/249804618″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]