KRS247.no

Henter værvarsel...

Har ønsket lenge å spille slik

Når I Was A King drar på turné denne uken blir det en konsertopplevelse uten om det vanlige. De reiser nemlig bare som en duo og det vil folk merke.

– Vanligvis så spiller vi som kvartett med bass og trommer og meg og Frode spiller jo gitar, så nå stripper vi jo låtene på en måte ned til beinet da og fremfører de i en litt mer akustisk utgave. Så det blir litt mindre «noise» enn det pleier å være på en klassisk I Was A King-konsert, sier Anne Lise Frøkedal til KRS247.

Den akustiske turnéen starter på Vaktbua på Odderøya i kveld og fortsetter videre til Mocca Kaffebar i Egersund i morgen, Fugl Fønix Hotel på Etne på fredag og på Ferkingstad på Karmøy på lørdag. For Frøkedal og Frode Strømstad blir det et gjensyn med hjemlige trakter, bortsett fra besøket i Kristiansand i kveld.

– Vi har ønsket å spille på plasser som egner seg til dette formatet. Og Vaktbua er en plass der vi kan gjøre en masse kule intimkonserter. Jeg har vært der før og spilt med mitt eget soloprosjekt og følte det var en perfekt setting for denne duo-turneen her, sier hun.

– Vi har jo snakket lenge om at det hadde vært gøy å på en måte gjort litt mer av dette formatet da. Det er en utfordring for oss selv å tenke annerledes også er det samtidig veldig høvelig å være to på veien. Ikke så mye utstyr, sier Strømstad.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/320691256″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]