KRS247.no

Henter værvarsel...

Har nesten alt klart før helgens tre show

Løgnaslaget er tilbake i byen etter en pause på noen år og manuset til «Løgnasevangeliet» er ikke helt spikret til tross for at de har hatt 47 forestillinger så langt i Stavanger.

– Tekstene er ikke ferdig enda, vi driver og knar fremdeles, sier Rune Andersen til KRS247.

Men det som er klart, er at de kommer til å spøke om døden, Bøggval Kais første sydentur, to veldig sentrale temaer akkurat nå, Donald Trump og kommunesammenslåingene og det blir nok et stikk til en og annen lokalpolitiker også.

– Vi har jo en ordfører i Kristiansand og vi har jo en nestenordfører også. Jeg synes vi nesten bør nevne nesten-Kristiansen, bare sånn nesten, sier Andersen før Dag Schreiner skyter inn at nesten ingen har hørt om ham.

– Nei, det er nesten ingens om har hørt om ham. Derfor synes jeg vi bør nesten nevne han, litt nesten kanskje, fortsetter Rune Andersen.

– Hvem var det du sa, Kristensen, spør Per Inge Torkelsen.

Og de blir alle tre enige om at han må de ikke vitse om.

– Og hvis vi skulle gjøre det, så får han nesten bare ta og ringe inn og gi beskjed, sier Andersen.

– Så kan vi ta det tilbake igjen, skyter Torkelsen inn.

Det går en forestilling i kveld og to i morgen og det er bare et kvarters pause mellom de to forestillingene.

– Ikke ripp opp i det, sier Per Inge Torkelsen til stor latter fra både Andersen og Schreiner.

– Da er vi rimelig svette når vi kommer på scene til andre show. Jeg har to skjorter og to dressjakker slik at jeg kan variere litt. Men det er ganske heftig og kobla inn andre forestilling da samtidig som det er tøft og utfordrende. Jeg er utrolig kry over å kunne gjøre to på samme kveld i Kristiansand, sier Torkelsen.

Hør hele praten her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/305911629?secret_token=s-RcCg9″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]