KRS247.no

Henter værvarsel...

Gruer seg til å utlevere seg «live»

Etter tjueto episoder velger nå Kaisa Augusta Hansen og Mirjam Storm å ta podcasten sin ut til folket. Det skjer i foajeen på Teateret kommende fredag. Og begge må innrømme at det blir litt spesielt å spille inn episode 23 av Vaya Con Vulva med publikum tilstede.

– Det blir helt fantastisk å komme til et sted med litt mer oksygen, men vi gruer oss til å se folk i øynene mens vi lirer av oss litt usømmelige anekdoter, sier Storm til KRS247.

– Jeg synes også livepodcast er et nytt fenomen for meg, hadde aldri hørt om det før. Mirjam har sendt meg noen klipp om hvordan det foregår, for jeg tenker at i «bøttekottet» er det ingen som ser oss når vi prater og de rare ritualene vi har når vi spiller inn podd, men nå skal folk plutselig sitte og se på oss, forteller Kaisa Hansen før Mirjam Storm skyter inn at det betyr også at de må kle seg som folk, siden det ikke betyr så mye hvilket antrekk du har på deg når du er på radio.

De er begge spente på hvem som kommer og ser frem til å kunne finne ut hvem lytterne egentlig er, men både Kaisa og Mirjam har sikret seg for å sørge for at stemningen blir som den skal.

– Vi har noen planer på lager hvis vi ikke får de riktige reaksjonene, for dette skal jo også sendes på lufta som en episode, så vi har noen triks i ermet hvis vi ikke får de reaksjonene vi ønsker, forklarer Hansen.

Arrangementet på fredag inneholder ikke bare liveinnspilling av podd. De har også fått med seg 17 år gamle Veronica Andersen fra Arendal som skal spille og DJ Ludder som skal gjøre festen komplett med «skamløse og kompromissløse låter», som det står beskrevet på arrangementsiden på Facebook.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/304251310″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]