KRS247.no

Henter værvarsel...

God premiere for Sommer På Torvet

I går var det premiere for årets utgave av Sommer På Torvet. Sol fra skyfri himmel gjorde at arrangementet fikk en flying start.

Godt over 2000 mennesker var innom torvet for blant annet å høre Playmood og Pål Rake spille seg gjennom kjente slagere.

– Jeg er godt fornøyd med sesongåpningen. Skyfri himmel, allsang og godt stemning gav oss en god start, sier prosjektleder Henning Ross Vestavik til KRS247.

I følge Ross Vestavik er det plass til 2400 mennesker samtidig på torvet. Det var med andre ord ikke helt fullt på åpningskvelden.

Dette er den åttende sesongen av Sommer På Torvet. Konseptet har utviklet og endret seg med årene. I år er blant annet bandoppsettet annerledes enn tidligere. Tidligere alternerte Playmood og Radiojam på å spille annenhver tirsdag. I år skal sistnevnte bidra med det musikalske plan på alle arrangementer, bortsett fra første og siste. Det som uansett har blitt en tradisjon er at bandene har med seg ulike gjesteartister på sine opptredener.

– I dag var tidligere deltaker i The Voice, Pål Rake gjestevokalist med en knall opptreden. Neste uke kommer Askil Holm, blant annet kjent fra de nye Gitarkameratene. Han har vært her før og vi vet hva han kan, avslutter Ross Vestavik.