Annonse

God premiere for Sommer På Torvet


Foto: Alf Otto Fagermo

I går var det premiere for årets utgave av Sommer På Torvet. Sol fra skyfri himmel gjorde at arrangementet fikk en flying start.

Godt over 2000 mennesker var innom torvet for blant annet å høre Playmood og Pål Rake spille seg gjennom kjente slagere.

– Jeg er godt fornøyd med sesongåpningen. Skyfri himmel, allsang og godt stemning gav oss en god start, sier prosjektleder Henning Ross Vestavik til KRS247.

I følge Ross Vestavik er det plass til 2400 mennesker samtidig på torvet. Det var med andre ord ikke helt fullt på åpningskvelden.

Dette er den åttende sesongen av Sommer På Torvet. Konseptet har utviklet og endret seg med årene. I år er blant annet bandoppsettet annerledes enn tidligere. Tidligere alternerte Playmood og Radiojam på å spille annenhver tirsdag. I år skal sistnevnte bidra med det musikalske plan på alle arrangementer, bortsett fra første og siste. Det som uansett har blitt en tradisjon er at bandene har med seg ulike gjesteartister på sine opptredener.

– I dag var tidligere deltaker i The Voice, Pål Rake gjestevokalist med en knall opptreden. Neste uke kommer Askil Holm, blant annet kjent fra de nye Gitarkameratene. Han har vært her før og vi vet hva han kan, avslutter Ross Vestavik.

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer