KRS247.no

Henter værvarsel...

Fyller kulturhus i hele landsdelen

Når lokale countryhelter skal, sammen med både dansere og andre musikere, fortelle historien om country har interessen vært enorm i hele landsdelen. Det eneste Arly Carlsen og G Thomas ikke har fått til, er å fylle Kilden. Enn så lenge.

– Vi var jo litt småbekymra for om det er nok folk igjen som vil høre på klassisk country, innrømmer Arly Carlsen.

Men han og G Thomas har siden måttet konstantere at kulturhusene i Arendal, Grimstad og Lyngdal ble utsolgt. De tror ikke at de selger ut Kilden, men håpet er at 800 av 1100 plasser skal fylles på lørdag.

– Det er jo langt over vår forventning, sier Carlsen.

Forestillingen er historisk og heter «Who’s gonna fill the shoes», og da vil navn som Hank Williams få mye oppmerksomhet og steder som Njårdhallen i 1964 være vesentlige.

– Jeg husker selv at jeg satt og så og hvor fascinert jeg ble av det som ble fremført av Jim Reeves, Anita Kerr Singer, Chet Atkins og Bobby Bare ikke minst! Og hvilken impact dette hadde på det norske publikum, forteller Carlsen.

Målet med forestillingen er å formidle den sjangerdefinerende countryen, uten å bli sjuende far i huset. For det er ingen tvil om at de to herrene er blitt eldre siden Njårdhallen 1964. Selv om de ikke ser så mye på Country Music Awards lenger, så mener de at det nye også skal respekteres.

– Det er mye av det nye som kommer ut i dag som låter kjempefint, men så er det en del jeg ikke får taket på, sier G Thomas til KRS247.

– Det er jo en tankevekker – hvem skal fylle skoene? Jeg venter på å se i min levetid noen som blir like store som Waylon Jennings, Johnny Cash og Bobby Bare, sier Carlsen.

– Og ikke minst George Jones, skyter Thomas inn.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/251017269″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]