KRS247.no

Henter værvarsel...

Overrasket over responsen

Per Fugelli opplevde fullt hus på Kick i går kveld under foredraget «Livet, skal vi danse» og kan egentlig ikke helt skjønne hvorfor det kom over 550 mennesker for å oppleve ham for kanskje siste gang.

– Det var det vi misjonærer fra Stavanger kaller for et oppbyggelig møte. Jeg vil tro det er to ting som er grunnen til at det kom så mange, sier Fugelli til KRS247.

– Jeg håper iallfall at litt er at folk har litt sans for det menneskesynet jeg står for, og den andre grunnen er nok at folk tror jeg skal dø nokså snart og det har de jo rett i, sier han.

I februar fikk professoren den endelige beskjeden om at han ikke har lenge igjen å leve.

– Jeg er i god form for tiden. Det er overraskende, gåtefullt og deilig. Men det er slik at om ikke akkurat dagene er talte, så er månedene det, forklarer Per Fugelli.

Hva tror du ettermælet ditt blir etter de som var så deg i går?
– Det vet jeg ikke, men jeg følte meg liksom omringet av ikke akkurat enighet. Men jeg tror de aller fleste som var der fikk en ekte følelse av at Per er en snill fyr. Han vil vel og så trenger vi ikke være enige om fremgangsmåtene, avslutter Fugelli.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/249802104″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]