Annonse

Overrasket over responsen


Foto: Jarle Vines, Wikipedia

Per Fugelli opplevde fullt hus på Kick i går kveld under foredraget «Livet, skal vi danse» og kan egentlig ikke helt skjønne hvorfor det kom over 550 mennesker for å oppleve ham for kanskje siste gang.

– Det var det vi misjonærer fra Stavanger kaller for et oppbyggelig møte. Jeg vil tro det er to ting som er grunnen til at det kom så mange, sier Fugelli til KRS247.

– Jeg håper iallfall at litt er at folk har litt sans for det menneskesynet jeg står for, og den andre grunnen er nok at folk tror jeg skal dø nokså snart og det har de jo rett i, sier han.

I februar fikk professoren den endelige beskjeden om at han ikke har lenge igjen å leve.

– Jeg er i god form for tiden. Det er overraskende, gåtefullt og deilig. Men det er slik at om ikke akkurat dagene er talte, så er månedene det, forklarer Per Fugelli.

Hva tror du ettermælet ditt blir etter de som var så deg i går?
– Det vet jeg ikke, men jeg følte meg liksom omringet av ikke akkurat enighet. Men jeg tror de aller fleste som var der fikk en ekte følelse av at Per er en snill fyr. Han vil vel og så trenger vi ikke være enige om fremgangsmåtene, avslutter Fugelli.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer