Annonse

Framtidens dansere inviterer til forestilling


Elevene fra danselinja ved Vågsbygd videregående har fire forestillinger i helga..

I helga står over 40 elever fra Vågsbygd videregående skole på sin egen scene for å vise fram hva de kan.

– Det er viktig for oss som en linje å vise folk hva vi jobber med slik at de kan få et innblikk i hvordan det er å gå på danselinja, og slik at flere ønsker å begynne hos oss, sier Thea Mydland.

Hun går i andre klasse ved Vågsbygd videregående skole og kan love mange forskjellige typer uttrykk:

Thea Mydland er snart ferdig med det andre året sitt ved danselinja til Vågsbygd videregående skole. Foto: Privat

Thea Mydland er snart ferdig med det andre året sitt ved danselinja til Vågsbygd videregående skole. Foto: Privat

– Vi har jo timer i både jazz, moderne og klassisk og innimellom lærer vi litt andre danser som kanskje noe afrikansk eller arabisk eller tango. På denne forestillinga blir det en arabisk dans.

Thea Mydland og medelevene har selv vært med på å koreografere dansene sammen med lærerne sine:

– Det er en spennende prosess. Det er ikke sikkert så mange har gjort før. Det kan være uvant og skummelt, men det også en lærerik prosess å lage noe helt på egen hånd. Vi får også mye hjelp fra lærerne og får tilbakemeldinger på hva vi kan gjøre annerledes og sånn.

Årets danseforestilling har rett og slett fått navnet «Danseforestilling». Den hadde premiere på fredag og spilles i Vågsbygd videregående skole kl. 18 lørdag og kl. 15 og 18 søndag.

– Vi håper elever fra andre skoler kommer. De som kanskje ikke er så opptatt av kunst eller det å se ting på en scene. Vi håper hvem som helst kan komme og se oss!
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer