KRS247.no

Henter værvarsel...

Fire magiske kvelder på Teateret

Ethvert kulturhus med respekt for seg selv må ha et sommershow, og Teateret i Kristiansand er intet unntak. Magikeren er egentlig fra Ski, men har begynt å etablere seg her i Kristiansand og er spent på å ta folk med på en reise i hans liv de siste ti årene i løpet av en drøy time fire kvelder denne uken.

– Jeg ble jo kontaktet av Kjetil Nordhus, som er teateransvarlig der, og han lurte på om jeg ville sette opp en forestilling. Det ville jeg jo, har aldri hatt show på teater før, så jeg tenkte det kunne være en morsom mulighet, så da fikk jeg satt opp disse fire kveldene her og så håper jeg at folk kommer og ser på, sier Fredrik Moe til KRS247.

Han har i løpet av sin ti år lange magikerkarriere tryllet for venner og bekjente, i tillegg til mange lukkede arrangement og noen få gjesteoppredener, samt selvsagt hans opptredener i Norske Talenter i fjor, som førte ham helt til finalen. Moe har tatt lærerutdanning ved UiA og også spilt noen kamper for KIF, som rykket ned til 2. divisjon før sommeren, og i april prøvde han seg på en scene med noe helt nytt, nemlig standup.

– Jeg hadde tryllet i en del år og hadde lyst til å utfordre meg selv, på å ikke gjøre triks og bare gjøre humor. Og da fikk jeg litt den følelsen av å være skikkelig nervøs før jeg gikk på scenen. Så det var egentlig bare for å piffe opp littegrann, forklarer Moe.

Der en annen deltaker i Norske Talenter, Alexx Alexxander byr på store illusjoner, så er stilen til Fredrik Moe en helt annen.

– Jeg kjører kanskje litt enklere triks som er enklere å forstå for almennheten, litt mer humor og litt mer jordnær stil, vil jeg si, sier han.

Fire kvelder denne uken, med premiere onsdag, kan folk tilbringe 2×25 minutter sammen med magikeren.

– Jeg tar på en måte med publikum på en reise gjennom min karriere som tryllekunstner, sier Moe.

Hør mer her.