KRS247.no

Henter værvarsel...

Feirer 40 år med klukking

I 1976 startet 10-15 jenter opp et jentekor på trass som et motstykke til mannskoret Quantum. Det er 40 år siden og det skal feires med en langhelg som krones med en gratiskonsert som er åpen for alle.

– Nå som det nærmer seg, begynner vi å bli litt nervøse, sier tur- og festklukke Johanne Omarhaug til KRS247.

Hun er en av 27 aktive medlemmer i studinekoret Lady Klukk som lover en ganske variert meny for de som kommer på konserten i morgen kveld.

– Det blir sang såklart, men også litt show, forklarer PR- og markedsføringsklukke Anna Branem Markussen før Renate Kristiansen skyter inn at det også blir litt humor og noen solonumre under konserten.

Hva slags musikk kommer det til å gå i?
– Godt blandet, kan vi ikke bare si det sånn? Til showet så har vi tatt litt av hele spekteret. Så vi har litt som minner litt om klassisk og noe pop, sier Kristiansen.

Markussen tror nøkkelen til at de har holdt på så lenge er lysten.

– Det har jo vært litt opp og ned i forhold til antall medlemmer. Men det har vært en sånn indre driv, kan man kalle det. Engasjement er et godt ord å bruke. Det er noen som brenner veldig for dette og dermed har det gått så bra at det holder ut til den dag i dag, sier hun.

Hør mer om feiringen her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/249978381″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]