KRS247.no

Henter værvarsel...

– Få ut fingeren!

Påmeldingsfristen for Ungdommens Kulturmønstring er om en uke. Presseansvarlig for UKM på Samsen, Cecilie Aaslie Hansen, sier at man ikke må være flink til å tegne, danse eller synge for å delta. Det finnes nemlig andre kategorier man kan briljere i.

Tom Andreas Kristensen, UKM-produsent på Samsen kulturhus, og Cecilie Aaslie Hansen, presseansvarlig for UKM på Samsen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Tom Andreas Kristensen, UKM-produsent på Samsen kulturhus, og Cecilie Aaslie Hansen, presseansvarlig for UKM på Samsen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Jeg er påmeldt som arrangør og delvis medieansvarlig. Jeg er påmeldt med 12 andre som arrangør, sier Aaslie Hansen til KRS247.

Hun forklarer at man ikke må ha en kunstner i magen for å delta og komme videre i mønstringen.

– Du kan melde deg på med alt mellom himmel og jord. Sang, dans, media, akrobatikk og hundedressur. Det eneste som stopper deg er fantasien. Du trenger ikke ha noe å vise frem heller. Du kan være scenearbeider også, forteller hun.

Man kan komme videre hvis man jobber med arrangementet, også. Tom Andreas Kristensen er UKM-produsent på Samsen kulturhus, og kan fortelle at man ligger godt an i påmeldingen.

– Tror jeg! Vi har rundt 50 påmeldte nå med sceneinnslag, arrangører og film. Vi mangler mye på dans, teater og kunst. Vi håper på å få økt det antallet frem til fristen på torsdag 28. januar, sier Kristensen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/243067825″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]