Annonse

– Få ut fingeren!


Arrangørgruppa i UKM i Kristiansand 2016. | Foto: Evelyn Teige, Gateakademiet

Påmeldingsfristen for Ungdommens Kulturmønstring er om en uke. Presseansvarlig for UKM på Samsen, Cecilie Aaslie Hansen, sier at man ikke må være flink til å tegne, danse eller synge for å delta. Det finnes nemlig andre kategorier man kan briljere i.

Tom Andreas Kristensen, UKM-produsent på Samsen kulturhus, og Cecilie Aaslie Hansen, presseansvarlig for UKM på Samsen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Tom Andreas Kristensen, UKM-produsent på Samsen kulturhus, og Cecilie Aaslie Hansen, presseansvarlig for UKM på Samsen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Jeg er påmeldt som arrangør og delvis medieansvarlig. Jeg er påmeldt med 12 andre som arrangør, sier Aaslie Hansen til KRS247.

Hun forklarer at man ikke må ha en kunstner i magen for å delta og komme videre i mønstringen.

– Du kan melde deg på med alt mellom himmel og jord. Sang, dans, media, akrobatikk og hundedressur. Det eneste som stopper deg er fantasien. Du trenger ikke ha noe å vise frem heller. Du kan være scenearbeider også, forteller hun.

Man kan komme videre hvis man jobber med arrangementet, også. Tom Andreas Kristensen er UKM-produsent på Samsen kulturhus, og kan fortelle at man ligger godt an i påmeldingen.

– Tror jeg! Vi har rundt 50 påmeldte nå med sceneinnslag, arrangører og film. Vi mangler mye på dans, teater og kunst. Vi håper på å få økt det antallet frem til fristen på torsdag 28. januar, sier Kristensen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer