Annonse

– En drøm som går i oppfyllelse


Kåre Ørnevik er klar for å hylle noen legendariske rockehelter. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Etter å ha hedret andre rockelegender som Led Zeppelin og The Who, har det ligget et behov hos den lokale rockehelten Kåre Ørnevik. Black Sabbath var jo bandet som satte skapet på plass. Derfor hedres nå Ozzy Osbourne og resten av Sabbathgjengen av andre lokale rockehelter.

Gitarer skal stemmes ned, forsterkere skal forsterkes for å tåle trøkket, og det skal bli tunge toner på Håndverkeren i Kristiansand i kveld. Det lover Ørnevik.

– Dette er jo et av ur-metalbandene. Det var jo sjokkerende for folk som hørte dem. De hadde en tanke – gjør musikken skumlere og tyngre enn noensinne. Man skulle lage musikk man ble redd av. Derfor la de inn effekter som stormer og kirkeklokker, forteller Ørnevik.

Bandet klarte å sette en ny standard, og bandet hadde jo legenden Ozzy Osbourne.

– Han er jo en av de store rockevokalistene gjennom alle tider. Det er klart at bandet ble slitne utover 70-tallet grunnet dop og slitasje, men det som skjedde mellom 70 og 75 er de nesten uslåelige i den sjangeren de var med å skape.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer