Annonse

Dex Carrington kommer til Kristiansand


Pressefoto: Latter

Barbarossa utvidet sitt tilbud og satser på å bli en storstue for standup i Kristiansand. Det har de gjort ved å inngå et samarbeid med Latter i Oslo. Og Det første showet de lanserte i dag, er amerikanskfødte Dex Carrington.

– Vi satser på å bli regionens beste på standup. Vi skal levere showpakker, soloshow, nykommershow, et stjernespekket show resten av høsten, sier booking- og eventansvarlig ved Barbarossa, Carl-Erik Rasch-Haugen til KRS247.

– Jeg synes at skal man komme med et tilbud som kommer i tillegg til restaurantnæringen, så må man ha en vri på det. Og jeg synes vi er inne på noe som kan både oss og ikke minst Kristiansandere til å komme seg ut for en god kveld med god mat og en god latter. Det er det som er formålet, sier Ali Bouzari, daglig leder.

Carringtons show «DEXCELLENT» spilles den 5. oktober.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer