KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det skal være noe for alle

Konsertprogrammet til Café Generalen er satt, og bookingsjefen Jan Kenneth Transeth er meget stolt over det som står på plakaten. En konsert er allerede utsolgt. Målet er å kunne treffe de aller fleste en eller annen gang gjennom  konsertsesongen, og det ser ut som om man treffer godt.

Bookingsjef Jan Kenneth Transeth.

Melissa Horns konsert 12. juli er allerede utsolgt, og skal man få med seg de mest kjente artistene og bandene må man ikke vente for lenge. Transeth mener bookingene sier en hel del om publikummet og selve konsertscenen.

– Det skal være en konsertsetting hvor man virkelig kommer tett på artisten og at man får publikummet sitt veldig tett på seg når man spiller der. Den intime og gode stemningen som er en av våre fremste forcer. Jeg får litt inntrykk av at det ofte er derfor artistene vil komme tilbake, sier Transeth til KRS247.

Han selv gleder seg veldig til Tønes, som blir et av sommerens høydepunkter for hans egen del. Videre nevner han Erlend Ropstad og Thomas Dybdahl. Før han kommer til noe av det han er mest stolt av.

– Det å få til for eksempel Anne Grethe Preus, Mari Boine og Melissa Horn. Altså kremen av artister der oppe! Når du får inn toppdamene i skandinavisk musikkliv.

Her er hele programmet. Utdrag av intervju med Transeth finner du under programmet.

10. juni; Cirkus Ravnedalen, i hele parken, med blant andre Highasakite, Sondre Justad, Xavier Rudd; Dagny og Hjerteslag

16. juni; Tønes med band

24. juni; Knut Reiersrud med band

30. juni; Sordal

5 – 7. juli; Ole Paus og Jonas Fjeld : To Rustne Herrer – Hvis helsa holder

8. juli; Blow – A Tribute to Tom Waits

12. juli; Melissa Horn UTSOLGT!

13. juli; Jan Eggum

14. juli; Anne Grete Preus

15. juli; Bernhoft & The Fashion Bruises

22. juli; Ravnedalen Live, innerst i dalen, med bl.a CC Cowboys, Uriah Heep, og Kari Bremnes

28. juli; Mari Boine

4. august; Erlend Ropstad

5. August; Erik Faber med BAND

11. august; Thomas Dybdal

18. august; Grant-Lee Phillips

19. august; Lisa Ekdal

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/322236376″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]