Annonse

– Det hender jeg setter meg fast


Phillip Broadman, bedre kjent som Admiral P | Foto: Glenn Th. Faannessen

Norsk er ikke hans førstespråk. Zambieren Phillip Broadman er mest kjent som Admiral P. her i Norge. Hans karakteristiske språk er hans varemerke. Det i tillegg til å være den sterkeste reggae- og dancehallstemmen i landet. Det å norsk faller seg ikke alltid like naturlig.

– Det hender jeg setter meg fast, men det går seg til. Det er morsomt å leke med det norske språket, forteller Broadman.

Han slo igjennom for alvor med låta «Spinnvill» for fire år siden, og har siden den gang rukket å bli både nominert til Spellemannspris for låta «Snakke Litt» og senere Spellemannsvinner sammen med Nico D med låta Engel.

Denne gangen er han ute på turné med fullt band. Finanskrisen har ikke gått innpå ham, og han står fast ved sine prinsipper.

– Man må dele. Det er det som er tingen, ikke sant!

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar