KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det hadde blitt noe annet hvis jeg kunne synge

Den norsk-zanzibarske rapperen Arif er i Kristiansand for første gang som artist. Han høster masser av lovord for sine liveopptredener. Han står på scenen i kveld på Aladdin. Han har et sterkt ønske om å lære seg å synge, men det ble rap til slutt.

– Det ble rap fordi det var det jeg var mest eksponert for. Det var tøft, breialt, litt skummelt og farlig, sier Arif til KRS247.

Han innrømmer at han skulle ønske han kunne synge.

– Det hadde blitt noe annet hvis jeg kunne synge. Jeg har en sterk drøm om å lære meg det en gang.

– Viktig å holde seg unna Queen hvis du skal synge!

– Det var det som var problemet! Jeg startet med Queen. Mamma er stor Queenfan, og veldig stolt over at Freddie Mercury er født i Zanzibar.

Trashpop meldte tidlig i ettermiddag at det bare var et fåtall billetter igjen til konserten. Arif selv, håper på stinn brakke. Han legger mye arbeid, og får mye ros for, liveopptredenene sine.

– Når jeg er på konsert, vil jeg føle noe. «Det der vil jeg gjøre»! Det må være en opplevelse, og jeg prøver å ta det med i mine konserter også.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/228517575″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]