Annonse

– Det hadde blitt noe annet hvis jeg kunne synge


Arkivfoto: Michael Ray Vera Cruz Angeles, @akam1k3

Den norsk-zanzibarske rapperen Arif er i Kristiansand for første gang som artist. Han høster masser av lovord for sine liveopptredener. Han står på scenen i kveld på Aladdin. Han har et sterkt ønske om å lære seg å synge, men det ble rap til slutt.

– Det ble rap fordi det var det jeg var mest eksponert for. Det var tøft, breialt, litt skummelt og farlig, sier Arif til KRS247.

Han innrømmer at han skulle ønske han kunne synge.

– Det hadde blitt noe annet hvis jeg kunne synge. Jeg har en sterk drøm om å lære meg det en gang.

– Viktig å holde seg unna Queen hvis du skal synge!

– Det var det som var problemet! Jeg startet med Queen. Mamma er stor Queenfan, og veldig stolt over at Freddie Mercury er født i Zanzibar.

Trashpop meldte tidlig i ettermiddag at det bare var et fåtall billetter igjen til konserten. Arif selv, håper på stinn brakke. Han legger mye arbeid, og får mye ros for, liveopptredenene sine.

– Når jeg er på konsert, vil jeg føle noe. «Det der vil jeg gjøre»! Det må være en opplevelse, og jeg prøver å ta det med i mine konserter også.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer