Annonse

– Det er veldig spesielt å være med på dette!


Katrine Tollisen, Robin Lindgren og Trine Amundsen er å finne i kjelleren i bygget i bakgrunnen de neste kveldene. FOTO: Glenn Th. Faannessen

To ganger i året tar Asbjørn Arntsen med seg musikkstudenter og elever fra grunnskolen til Stiftelsen Arkivet for å gjenskape norsk og internasjonal historie fra forrige århundre.

Musikkstudent Katrine Tollisen er stolt over å kunne være med på dette prosjektet.

– Det er ikke alle som får lov til dette. Asbjørn har jo plukka ut noen, så jeg er veldig stolt over å være med.

Vårens utgave av forestillingen har med kjente elementer med kampsanger fra arbeiderklassen, hippieelementer og diktopplesing. Elever fra Vennesla ungdomskole er bidragsytere. Det er ingen som bare har en rolle i forestillingen.

– Vi har et lite skuespill med en verdifull fotballspiller, Judas og en overlevende fra konsentrasjonsleir. Det er mye i denne forestillingen som er vanskelig å se for seg, forteller Robin Lindgren.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar