Annonse

– Det blir godt, men samtidig trist


Foto: Helge Andreas Norbakken

Kommende lørdag er det siste forestilling av «Det perfekte liv» på Agder Teater. Hilde Norbakken har vært pianist og ser frem til avslutningen med delte følelser.

– Det er alltid trist og forlate den fine gjengen som har jobbet sammen. Men samtidig så blir det godt å få kveldene tilbake igjen, sier Norbakken som tror ektemannen også ser frem til å få ha henne hjemme.

I tillegg til oppgaven som pianist har hun også opptrådt som vokallærer for kvartetten.

– Man kan jo lure på om jeg kan lære en fantastisk sanger som Elisabeth Moberg noe, men det handler litt om å få dette til å fungere som gruppe, forteller Moberg.

I kveld tar hun med seg 55 kvinnelige naboer på Kilden med tapas i forkant av forestillingen i regi av velforeningen på Justvikhalvøya.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar