Annonse

– Den ene mangler noe i følge den andre


Per Inge Torkelsen og Torolf Nordbø. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Når Per Inge Torkelsen og Torolf Nordbø står på scenen sammen, er begge i tottene på hverandre. På den hyggelige og morsomme måten, selvfølgelig. Nå kommer duoen til Grimstad og Kristiansand, og den andres forhold til religion blir sluttpoenget i mang en vits. 

– Jeg har jo vokst opp i et strengt pietistisk miljø, og har kommet meg ut av det, forteller Torkelsen til KRS247.

De har kjent hverandre i en årrekke, og der den ene har forlatt troen er den andre sikrere enn på lenge. Nordbø mener vennen går glipp av noe stort.

– Han får ikke med seg sin plass i universet og en mening med livet, fastslår Nordbø og ser lurt bort på sin kompis.

– Mens han får jo ikke lov til å oppleve livet! Så mange filmer han ikke får lov å se, alkohol han ikke kan røre og mange andre gleder som livet kan by på han må si nei til, kvitterer Torkelsen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer