Annonse

DDE til Sørlandets Travpark


Foto: Lasse Berre

Bandet gjester travparken i forbindelse med det tradisjonsrike sommertravet i juli. Natt-travet fredag 17. juli blir trønderne å se på scenen. Markedssjefen for Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen, er meget fornøyd med bookingen.

Markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen | Foto: Helge Martin Markussen

Markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen | Foto: Helge Martin Markussen

– Vi får et meget bra navn. Sommertravet er vår storsatsing, og det er en gledens dag på travparken i kveld, sier Ludvigsen til KRS247.no.

Natt-travet er er voksnes aften under sommertravet på Sørlandets Travpark, og det har preget bookingene de siste årene. Ludvigsen mener DDE føyer seg inn i rekken av norske artister som leverer varene live.

– Jeg synes de passer godt inn i den sjangeren vi har siktet oss inn mot. Plumbo har vi hatt flere år, og Hellbillies har vært med. Det er en glede å fortelle at DDE er på vei til Sørlandet, fastslår Ludvigsen.

Billetter vil bli tilgjengelige via Billettservice.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar