KRS247.no

Henter værvarsel...

Dag Sørås og voldtektsvitsene

Da oppstusset rundt Mannegruppa Ottar var på sitt verste og da en høytstående FrP-er vitset om voldtekt av menn, ble Dag Sørås spurt om hans syn på saken. I ettertid er han ikke i tvil om at han bare skulle holdt kjeft. 

– Jesus Christ, jeg uttalte meg altfor om det der faenskapet. Jeg skulle ønske jeg ikke sa noen verdens ting. Det virket som om jeg plutselig skulle være talsmann for voldtektsvitser. Jeg har ikke så mye voldtektsvitser, forteller Dag Sørås til KRS247.

Mangfoldet i humoren gjør at publikum i større og større grad må vite hva de går til. Det er en god ting, mener den frittalende humoristen.

– Jeg er ikke med i Mannegruppa Ottar fordi jeg ikke liker den humoren. Da er det ikke verre enn å ikke være medlem. På samme måte som om du ikke liker det jeg gjør, så er det bare å la være å møte opp. Noe de fleste ikke ser ut til å gjøre, sier Sørås.

Sørås og Skard. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Sørås og Skard. | Foto: Glenn Th. Faannessen

På Kilden i kveld kommer også humoristen og sosionomen Hans Magne Gard. Han må legge noen bånd på seg, opplever han.

– Jeg må ikke si ting jeg kanskje mister jobben av. Jeg må jo begrense meg selv littegrann, sier Gard.

– Du har en sjef. Du har tatt et valg her i livet, skyter Sørås inn.

– Jeg har tatt dårlige valg. Så jeg har ikke blitt så vellykket at jeg kan drite i sosionomyrket, så det er et litt tveegget sverd.

– Jeg skulle gjerne hatt sosionom å falle tilbake på, skyter Sørås inn igjen.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/293491925″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]