Annonse

Besøker Kristiansand for andre gang med helt nytt show


Truppe Cheban bruker sprettringer og er en av årets nyheter - Foto: Cirkus Arnardo

For én måned siden hadde Cirkus Arnardo sesongpremiere i Vågsbygd med sitt nye show for 2017. Nå er de tilbake i Kristiansand og forventer greit oppmøte til tross for påskeferie.

– De forventningene vi har er vel egentlig at været forblir slik det er nå, at det ikke er noe ordentlig godt påskevær og da liker vi oss. For da kommer publikum til oss istedet for å dra på fjellet, forteller Are Arnardo til KRS247.

Årets utgave av showet de reiser rundt med er helt nytt og publikum sitter maks ti meter fra manesjen.

– I fjor investerte vi i et nytt telt og da har vi gått ned litt på størrelsen, samtidig så har vi tatt bort de nærmeste plassene sånn at det er mer åpent inn mot manesjen. Så publikum får en helt ny opplevelse i forhold til tidligere, sier Arnardo.

Hør mer her
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer