Annonse

Bernander leder talentsatsing


Foto: Amund Isaksen Lutnæs

Tidligere kringkastingssjef John G. Bernander fra Kristiansand har fått jobben som styreleder i kulturminister Thorhild Widveys talentsatsing, «Talent Norge».

Talent Norge er regjeringens initiativ til et offentlig-privat samarbeid, med 30 millioner kroner i 2015 fra staten.

– Vi har fått henvendelser fra flere aktører som gjerne ville hatt ekstra krefter med for å løfte sine lovende utøvere. Talent Norge er vårt svar til dem, sier Widvey i en pressemelding.

Styrets hovedoppdrag blir å jobbe med å få privat kapital inn i satsingen og å samarbeide med kulturinstitusjonene for å bidra til at de får fram de aller beste talentene.

Bernander omtaler prosjektet som spennende og nyskapende.

Resten av styret består av Cecilie Broch Knudsen, Bentein Baardson, Trond Mohn, Brit K.S. Rugland, Ingrid Røynesdal og Bjørn O. Øiulfstad.

Morten Jakhelln og Siren Sundland blir vararepresentanter.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar