KRS247.no

Henter værvarsel...

Randolkene har startet innspurten

Fra den 12. mars blir det revy for femtende gang i Ytre Randesund. «Endelig på verdenskartet» heter jubileumsforestillinga.

Agderordførerne har mye å snakke om hos Anne Lindmo. Foto: AK Danielsen

Agderordførerne har mye å snakke om hos Anne Lindmo. Foto: AK Danielsen

– Vi er overrasket over at vi har holdt på så lenge. Det er ganske mye arbeid frem mot revyen, men når selve helga kommer, så er alt bare gøy! Sier ildsjel Jan Atle Dolsvåg.

– Revyen er som vanlig storartet, den er virkelig severdig, skryter ordføreren når han dukker opp i skikkelsen til Børre Krågeland.

Det blir også gjensyn med fru Snevland og noen gamle nummer i dette jubileumsåret. I tillegg kommer de helt nyskrevne ablegøyene, som blant annet handler om OL og ordførerkrangling.

– Det er moro å lave litt galskap og sette aktuelle ting på planen. Og kunne drite oss ut litt sjøl og gjøre noe crazy og uforutsigbart, sier Odd Tellefsen, enda en av de mange ildsjelene.

Odd Tellefsen i festivalnummeret. Foto: AK Danielsen

Odd Tellefsen i festivalnummeret. Foto: AK Danielsen

Randolkrevyen er blitt en tradisjon for mange, og Tellefsen forteller at publikum, noen helt fra Lista, begynte å spørre etter årets revy allerede i januar.

– Det kommer folk fra heile Kristiansand, fra Vennesla, Lillesand og Høvåg. Det er ikke noen lokalrevy bare for Ytre Randesund.

Han får støtte av Jan Atle Dolsvåg, som legger til:

– Det er jo stort sett for heile verden i år. Vi har satt noen nummer på programmet som viser at Randesund, det er et sted som blir lagt merke til i årene fremover.

Revygjengen gjør det de kan for at så skal skje, de står på scenen i Midgard på Frikstad hver dag fra 12. – til 15. mars.

Hør radioinnslaget her:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/195002584″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]