Annonse

Ville bli enten musiker eller politimann


Han representerte Kristiansand i Zoom Urørt, og har sunget progressiv metall med et helt symfoniorkester som bakgrunnsstøtte. Nå er Mads With tilbake sørpå med et tungt fokus på bluegrass. Han drømte ikke om livet som musiker som liten, men etter hvert har musikk blitt førstevalget.

– Det har blitt det etter hvert, ja. Nå er det det eneste jeg kan! Deter det jeg utdannet meg til, forteller With til KRS247.

Det stod til slutt mellom musikk og politiet. Han er åpen på hva som gjorde at det ble musikk.

– Jeg kom ikke inn på Politihøgskolen…

Nå er han tilbake på Sørlandet på turné. Søgne gamle prestegård er allerede unnagjort, mens Lillesand og Kristiansand kan oppleve bluegrassmannen i løpet av helgen.

– Hva trekker deg til bluegrass?

– Ja, si det! Det er en smeltedigel av mye forskjellig rart. Blues, country og folk. Gospelbiten av det er det ikke naturlig at jeg liker så godt, men jeg liker det også!

Hør intervjuet og den noe bluesete låta han skrev i løpet av sitt opphold på Bodø Lufthavn en gang han satt der i 25 timer.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer