Annonse

– Vi trår ikke varsomt i det hele tatt


Bandet Blow. FOTO: SVEINUNG UDDU YSTAD

Når man skal ta for seg en musiker som har levert i så mange sjangre som Tom Waitz, velger gutta i Blow å gjøre musikken litt mer tilgjengelig. For det er en artist som deler en menneskegruppe i to – de som ikke liker det og de som elsker det. Blow gjør det sistnevnte.

– Vi liker ham jo litt for hans norske røtter. Hans bestemor reiste fra Oslo til USA i 1860-årene. Han har en stor bredde i sangene sine, og han er en vanvittig flott historieforteller. Jeg som vokalist lærer sangene hans fort fordi historiene hans er så gode, forteller Jacob Berg.

Han ønsker at det skitne og støvete ved Waitz’ musikk skal blåses vekk slik at flere kan få øynene opp for artisten han er så glad i.

– Det kan høres skittent og grumsete ut. Vi tar vekk grumset og støvet og gjør musikken litt mer tilgjengelig.

– Tributeband skal kanskje trå litt varsomt siden hardcore fans vil høre Waitz?

– De får jo det! Derfor tenker jeg at vi ikke trenger å trå varsomt, kanskje heller litt hardere!

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer