Annonse

– Vi må snakke mer sammen


Foto: Glenn Th. Faannessen

Etter å ha jobbet seg gjennom sin egen reaksjon på sine venners selvmord, har nå artisten Andrew Ripper har store planer for 2016. Han tjuvstarter det året like før desember starter, og mener selv han har ting å melde.

Det var særlig etter at to venner tok selvmord, at han bestemte seg for å mene noe om folks sosiale adferd.

– I den verden vi lever i nå, tenker vi ikke over å spørre hverandre hvordan det går med oss. Folk går rundt og sliter med vanskelige ting som til slutt blir for mye å bære på, sier artisten.

Han mener folk må lære seg å prate mer. Han er ikke en gammel mann selv, men har selv merket en tydelig endring i folks sosiale vaner de siste 5-6 årene.

– Vi har glemt den delen der man før kunne sitte og snakke med kamerater og høre hva som har skjedd. Nå er vi mer opptatt av å sitte på telefonen på sosiale medier. Vi må begynne å høre etter på hva folk har å si fremfor å sitte på telefonen. Vi vet jo ikke selv hva som skjer etterpå, sier Ripper.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer