Annonse

– Vi har ladet godt opp til turneen


Daniel Hinderaker - trommer og Magnus Winnæss Bakke - tangenter fra Brontupisto. Foto: Helge Martin Markussen

Brontupisto fra Kristiansand reiser i dag ut på turné sammen med Kalandra, som har base i Liverpool. Det er gått mer enn et halvt år siden de slapp en EP som fikk svært gode kritikker i NRK Sørlandet, som gav den 8/10. 

– Den tiden har vi brukt på mye på øvingsrommet der vi har skrevet mye ny musikk i tillegg til at vi har gjort noen konserter, forteller trommeslager Daniel Hinderaker til KRS247.

Bandet har sitt utspring på musikkonservatoriet ved Universitetet i Agder, og plasserer seg selv innenfor retro-rocksjangeren.

– Men vi har også hentet en del inspirasjon fra amerikansk roots og country, sier Hinderaker som gjestet Våkn Opp sammen med keyboardist Magnus Winnæss Bakke.

Torsdag 19. mars vender de tilbake til Kristiansand i forbindelse med turneen, og skal spille på Charlies.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar