KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi gleder oss til i kveld

I går ble den første singelen sluppet til Sheila Simmenes sitt nyeste prosjekt kalt Love Exit Orchestra. Men til tross for at det er den første utgivelsen, så har faktisk bandet eksistert en stund.

– Vi har reist rundt ammen med Sørnorsk jazzsenter. Det var kjempegøy. Men det er først på en måte nå vi er klar for å vise hvem hva vi holder på med og gi ut ting. Det er litt skummelt og veldig spennende, forklarer Simmenes til KRS247.

Hun er veldig fornøyd med responsen bandet har fått så langt for sin singel «Darling, It’s Over».

– Det er alltid litt skummelt når du skal dele noe som er liksom hjertebarnet ditt, spesielt musikk. Men tilbakemeldingene har veldig fine. Folk synes det er en behangelig, deilig låt, som passet veldig godt i høstmørket, sier Sheila Simmenes.

Love Exit Orchestra består i dag av fem medlemmer og Tore Bråten på trompet trives veldig godt med arbeidsfordelingen i bandet.

– Det er helt fantastisk. For de som har hørt på oss før, vet at låtene våre er veldig fine. De er i utgangspunktet skrevet av Sheila [Simmenes, red. anm.] med god hjelp av Fredrik Sahlander, så de er godt bearbeidet. Så har de blitt tatt videre ut i bandet med andre idéutvekslinger. Så den måten å jobbe på er veldig gøy, sier Bråten som ser virkelig frem til å spille live for folket igjen.

– Vi gleder oss veldig til å presentere musikken til folket. Vi er egentlig veldig stolte av plata, sier Bråten.

Sheila Simmenes forklarer musikkstilen til Love Exit Orchestra som noe som er inspirert av jazzen på 40- og 50-tallet med fokus på ubesvart kjærlighet.

– Det er jazz, men det har så mye elementer fra annen type musikk. For de som ikke er vandt med å høre på jazz, så kan de begynne med denne skiva her og få et slags pop-innfallsvinkel til jazzen, om en kan si det slik, sier Tore Bråten.

Releasekonserten er i kveld for singelen, men albumet kommer først til våren.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/232878916″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Hør singelen her