Annonse

– Vi får det til


Trashpops konsertscene er på Aladdin. | Foto: Tor Erik Schrøder

Trashpop får over en halv million kroner i støtte fra Musikkutstyrsordningen. Trashpop må likevel ut med nærmere 150 tusen kroner av egen lomme i egenandel dersom tilskuddet skal bli noe av. Det er dramatisk, men ikke katastrofalt, for arrangøren.

– Det er snakk om nesten alt vi har, forteller driftsjef Gunn-Hilde Erstad til KRs247.

– Det kommer til å gå! Vi får det til. Vi håper i tillegg at noen velvillige mennesker som ser verdien av et aktivt konsertmiljø i byen hjelper oss økonomisk for å få dette på plass.

Arrangørene har hatt Aladdin som et fast tilholdssted etter å ha forsøkt andre steder i Kristiansand siden Pir6s nedleggelse. Nå håper Erstad at Trashpop kan få slått skikkelig rot på Aladdin.

– Det har fungert veldig godt for oss så langt, og nå skal vi få ha egen lyd- og lysrigg. I tillegg gjør vi noen akustiske forbedringer med lokalet, sier Erstad.

Trashpop ønsker å starte opp med å leie ut scene og utstyr til de som ønsker, slik de kunne gjøre da Pir6 holdt åpent.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer