KRS247.no

Henter værvarsel...

Ute med kjærlighetserklæring til Sørøya

Geirmund Hansen hyller hjemstedet til besteforeldrene sine med en egenkomponert låt og en norgesturné som avsluttes på rockefestivalen lengst nord i landet.

– Ja, vi avslutter faktisk på Sørøyarocken og tar en slags «71 grader nord»-variant av vår turné, bare mye lettere siden vi kjører bil hele veien, sier Hansen til KRS247 og har med seg sin bedre halvdel på turen som potet.

– Hun skal fungere både som kameramann, roadie, sjåfør og alt det der, forklarer han.

I sommer har du sett ham som vokalist i bryggebandet på Tirsdagskonsertene i Kristiansand, det ser han på som en glimrende sommerjobb.

– Jeg ble spurt om å overta etter Pål Rake fordi han skulle fokusere på sin egen karriere og kommer snart med nytt album, så da falt det seg helt naturlig at jeg overtok, som også har vært vikar ved flere anledninger. Hansen har også fått gode tilbakemeldinger på jobben han har gjort og føler selv at publikum har godtatt erstatteren.

– Ja, de kommer iallfall tilbake og i går var det til og med fullt på brygga, sier Geirmund Hansen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/214804186″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Norgesturnéen starter på det sydligste punket i landet, nemlig Lindesnes fyr med en utekonsert samtidig som singelen slippes for folket fra hans eget plateselskap. Turnéen avsluttes den 23. juli under den offisielle åpningen av Sørøyrocken på Sørøya like vest for Hammerfest i Finnmark.

Her kan du høre en akustisk utgave av låta som han spilte for oss i fjor sommer.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/160219134″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]