Annonse

Ute med hjelp før julebordsesongen


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Tom Hugo og Radiojam hører vi oftest fra om sommeren. Men akkurat tidsnok til at folk skal på ulike julebord, kommer låta «Huske Å Dra Hjem», som er inspirert av egne opplevelser.

– Vi har nettopp startet julebordssesongen på Ernst og i den anledning så fikk jeg inspirasjon til å skrive en låt som handler om noe som er litt problem for noen i bandet og for mange julebordsgjester, nemlig det å huske å gå hjem når en har det gøy på fest. Og denne låta ble sluppet på fredag, også fikk vi med oss taxiappselskapet Mivai til å lage en test for å da hjelpe folk til å vurdere om du bør gå hjem eller om du kan være ute en stund til, forteller Tom Hugo til KRS247.

Over 2000 har allerede prøvd testen som går ut på å matche riktige symboler på tid og du får poeng etter hvor mange du klarer å matche riktig.

– Det er litt sånn finte der også fordi du kan trykke på kebab og øl og sånn som egentlig er veldig fristende når man er litt beruset, men da får du minuspoeng. Og da er fordelen med at du kan bare trykke på én knapp der så kommer det en taxi, sier Tom Hugo lattermildt.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer