Annonse

Urørtfinalist Silja Sol på Frk. Larsen


Silja Sol. FOTO - Erik André Nes

 – Spellemannsnominerte Silja Sol besøkte oss i fjor og sjarmerte oss i senk, forteller Trashpop. Sist hun var i Kristiansand ble konsertarrangørene såpass imponert at ny booking nesten måtte gjøres med én gang.

– Silja Sol sier det hun vil si, og hennes folk-inspirerte poplåter bærer preg av spontanitet, ærlighet og godt humør, fortalte Trashpop da de lanserte hennes konsert. 

Silja selv har hatt litt av noen måneder i det siste. Både Spellemannsnominasjon i visekategorien og Urørt-finale kan være mye for mange, og Silja opplevde at hun ikke var helt vant til rød løper i Stavanger i vinter.

Hør intervju med Silja Sol her, hvor Silja snakker om Kaptein Sabeltann, selfie-ansiktet, sceneuttrykk og annet diverse.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar