KRS247.no

Henter værvarsel...

Tror de finner en ny Nina

Det er en måned igjen til en ny runde med jakten på Sørlandets beste stemme. Og Jorun Stiansen er veldig klar for årets utgave av Våisen.

– Det føles som det bare er i går siden jeg sist var her og snakket om Våisen i fjor, sier Stiansen lattermildt.

Påmeldingen til årets konkurranse ble lansert i forrige uke og responsen så langt har vært bra.

– Det er ikke jeg som sitter på mailmottaket, men vi er fornøyd med påmeldingen så langt. I fjor hadde vi 65 påmeldte, så vi håper på å kunne slå dette i år, forteller hun.

I år som i fjor er det nemlig Pål Rake, Knut Marius Djupvik og Bjøro Hildebrandt som skal få den utakknemlige oppgaven med å finne den beste blant de påmeldte.

– Det er så gøy å ha så jordnære dommere, som alle har stått på mange scener. Jeg synes de er veldig forskjellig i uttrykket og det er gøy. Våisen skal være en trenings- og læringsarena for unge som ønsker å melde seg på «The Voice» og «The Stream». Og da er det kjekt å ha jordnære dommere som gir ærlige tilbakemeldinger, sier den tidligere Idol-vinneren som minnes at det var et utrolig høyt nivå på finalistene i fjor.

– Jeg husker under finalen at dommerne bad meg bare gå ut igjen fordi de ikke klarte å bestemme seg. Jeg tror vi oppriktig kommer til å finne en ny Ylva eller Nina i år også. Og jeg er helt sikker på at det kommer til å være mange om beinet i år også, sier Jorun Stiansen fra Moonlight.

Premien som vinneren får er blant annet et trofé i form av en gullbelagt mikrofon, 5000 kroner og ikke minst en studioinnspilling som gir vinneren en demo de kan bruke til blant annet å melde seg på tilsvarende konkurranser.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/282841427″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]