Det er en måned igjen til en ny runde med jakten på Sørlandets beste stemme. Og Jorun Stiansen er veldig klar for årets utgave av Våisen.

– Det føles som det bare er i går siden jeg sist var her og snakket om Våisen i fjor, sier Stiansen lattermildt.

Påmeldingen til årets konkurranse ble lansert i forrige uke og responsen så langt har vært bra.

– Det er ikke jeg som sitter på mailmottaket, men vi er fornøyd med påmeldingen så langt. I fjor hadde vi 65 påmeldte, så vi håper på å kunne slå dette i år, forteller hun.

I år som i fjor er det nemlig Pål Rake, Knut Marius Djupvik og Bjøro Hildebrandt som skal få den utakknemlige oppgaven med å finne den beste blant de påmeldte.

– Det er så gøy å ha så jordnære dommere, som alle har stått på mange scener. Jeg synes de er veldig forskjellig i uttrykket og det er gøy. Våisen skal være en trenings- og læringsarena for unge som ønsker å melde seg på «The Voice» og «The Stream». Og da er det kjekt å ha jordnære dommere som gir ærlige tilbakemeldinger, sier den tidligere Idol-vinneren som minnes at det var et utrolig høyt nivå på finalistene i fjor.

– Jeg husker under finalen at dommerne bad meg bare gå ut igjen fordi de ikke klarte å bestemme seg. Jeg tror vi oppriktig kommer til å finne en ny Ylva eller Nina i år også. Og jeg er helt sikker på at det kommer til å være mange om beinet i år også, sier Jorun Stiansen fra Moonlight.

Premien som vinneren får er blant annet et trofé i form av en gullbelagt mikrofon, 5000 kroner og ikke minst en studioinnspilling som gir vinneren en demo de kan bruke til blant annet å melde seg på tilsvarende konkurranser.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/282841427″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]