Annonse

Trashpop «tyvlåner» Teateret


Kjetil Nordhus, daglig leder Teateret (venstre), Rita Louise Haugeland, styreleder i Trashpop og Mats Vatlestad, bookingsjef Trashpop. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Til tross for at Teateret er under oppussing, så får ellers hjemløse Trashpop arrangere konserter i deler av bygget. Første band ut er allerede et band med rakettkarriere.

Det har lenge vært planen for Trashpop å flytte inn på Teateret, men de har ikke kunnet vente til alt er ferdig med å starte å arrangere konsert.

– Vi bestemte oss for å lage et midlertidig konsept, Trashpopup, hvor vi holder til på hovedscenen og gjennom dugnadsarbeid skaper en konsertscene på hovedscenen som ikke står klar, sier styreleder i Trashpop, Rita Louise Haugeland, til KRS247.

Denne ideen oppstod idet Kjetil Nordhus og Teateret skulle si nei til Trashpops forespørsel om å få arrangere konserter i bygget før oppussingen var ferdig.

– Det er vanskelig for meg å ha aktivitet i Teateret, men så fant vi en mulighet til å bruke et av områdene som ikke er preget av oppussinga. Det er på scenegulvet på hovedscenen, forteller Nordhus.

Hør hele intervjuet med Trashpop og Teateret her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer